top of page

Let op:

Deze website is niet meer in gebruik.

Voor de Verhuisadviseur Nieuwegein kunt u de volgende link gebruiken.  

Waaruit bestaat het woningaanbod?

WONINGAANBOD

Er bestaan verschillende typen woningen die passend zijn voor 65+'ers. Alle woningen zijn gelijkvloers en zonder trap bereikbaar. Bovendien zijn er woningen die geschikt zijn voor gebruik van een rollator of rolstoel. Daarnaast zijn er woningen met extra diensten op het gebied van welzijn en zorg. De verhuisconsulent heeft een overzicht van deze woningen en kan u in een persoonlijk gesprek uitgebreide informatie geven. Het overzicht vindt u ook hieronder. Klik op de PDF om hem te openen. 

HUURWONINGEN

Voor het actuele aanbod aan huurwoningen in de sociale huur of vrije sector van de woningcorporaties kunt u hier terecht op de website van Woningnet Regio Utrecht. Hierop staan alle woningcorporatie huurwoningen die op dit moment te huur zijn.

Let op: de term seniorenwoning bestaat officieel niet meer in de huursector. Tot 1 juli 2015 was een seniorenwoning alleen bereikbaar voor mensen van 65 jaar en ouder. Na die datum geldt voor deze woningen dat woningzoekenden van 65 jaar en ouder voorrang hebben op jongere woningzoekenden.

Graag vraag ik uw aandacht voor phishing via WoningNet. Bij phishing proberen criminelen u door e-mails naar een valse website te lokken. Daar stelen ze uw gegevens of geld. Klik nooit op links in een phishing e-mail. Waarschuw ook altijd de Fraudehelpdesk en de organisatie uit wiens naam u de mail krijgt. WoningNet heeft nu hier een video over gemaakt die u hier kunt bekijken. 

KOOPWONINGEN

Voor koopwoningen en particuliere huurwoningen vindt u het aanbod bij makelaars en op diverse internetsites zoals www.funda.nl en www.koopwoningen.nl. Ook de websites www.utrechtvoorlater.nl en www.woonz.nl bieden veel informatie over woon- en zorgvragen.

bottom of page